VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Martinez Bygg AB totalrenovering om oss
Om oss

Om Martinez Totalentreprenad

Martinez Totalentreprenad är din partner för allt inom byggnation. Ta hjälp av oss när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera din bostad, affärslokal eller bostadsrättsföreningen i Göteborg.

Genom att erbjuda totalentreprenader blir det enklare för dig. Vi tar ansvar för hela uppdraget från start till mål. Du får en enda kontaktpunkt och vi ser till att hela projektet flyter på enkelt och smidigt inom den tid vi kommit överens om. Vi arbetar alltid effektivt och ger dig ett bra pris. Du kan räkna med hög kvalitet, både vad gäller materialet och jobbet.

Alla våra hantverkare är kvalificerade och certifierade inom sina respektive områden. Det gör att du kan känna dig helt säker på att jobbet kommer att utföras professionellt och följa gällande standarder så att även ditt försäkringsbolag blir nöjda. Kontrollera vår integritetspolicy här.

Heltäckande servicepartner

Vi hjälper dig med alla steg i planering och utförande av ditt projekt. Vår lokala närhet gör oss till ett utmärkt val!

Har du en tydlig bild av vad du vill göra hemma hos dig eller behöver du hjälp med idéer? Vi hjälper dig hitta de bästa lösningarna som ger dig ett hem som du gillar. Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som fungerar och hur vi kan optimera det tillgängliga utrymmet.

Planering och idéer
Martinez Bygg AB

Du väljer de material och lösningar du vill ha och vi gör jobbet. Vi är tydliga med planeringen och ser till att du får en realistisk tidsplan gällande hur lång tid ditt projekt kommer att ta. Vi håller kontakt med eventuella underleverantörer och håller dig uppdaterad om framstegen.

Du väljer – Vi gör jobbet
Martinez Bygg AB

Vi finns i din närhet i Göteborgsområdet. Det gör det enkelt för dig att nå oss och få hjälp snabbt när du behöver det. Vi har bara ett telefonsamtal kvar. Vi tar allt från totalrenoveringar till byte av kran i köket. Vi vill vara det självklara arbetet när du letar efter en pålitlig manlig återförsäljare!

Nära dig
Köksrenovering i Verkmästaregatan 2C, Lindholmen

Kundrecensioner

Martinez Bygg AB Golvslipning

Säker totalrenovering

Har du en bostad eller plats i Göteborg med omnejd som behöver totalrenoveras är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Tillsammans går vi igenom de behov som finns och tar fram en utförlig offert. Vill du sälja bostaden efter renoveringen kan vi även hjälpa dig med detta.

Välkommen till Martinez Totalentreprenad​ – när du vill få jobbet gjort rätt!

Läs vad våra kunder säger om oss på Reco: Martinez Totalentreprenad (tidigare Walderab AB)

Hantverkare inom alla områden

Vi har hantverkare för alla möjliga områden du kan behöva när du ska renovera och bygga ut ditt hem. Våra snickare tar hand om allt från att rusta upp kök till att utföra specialsnickerier såsom inbyggda hyllor eller bygga en altan. Våra rörmokare hjälper dig med allt från att dra nya rör och installera hela VVS-lösningar i ditt badrum till att flytta in enskilda rör eller kranar i köket när du renoverar.

Våra elektriker kan hjälpa dig med allt från att byta ut ett slitet eluttag till att göra om hela elsystemet till bostäder eller affärslokaler vid behov. Våra plattsättare ser till att du får ett nyrenoverat badrum som följer Byggnadsrådets normer. Sist men inte minst kan våra målare ge dig den slutliga finishen på ditt projekt med hjälp av professionella färger och bra detaljer – både för inomhus- och utomhusmålning.

Martinez Bygg AB totalrenovering om oss