VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Ta hjälp av våra duktiga rörmokare

Våra rörmokare kan det mesta inom VVS. Behöver du få ett rörjobb gjort så ordnar vi det, i såväl badrum som kök. Våra behöriga och erfarna specialister är mycket kompetenta när det gäller våtrumsarbeten.

Det spelar ingen roll om du har en rinnande kran i köket, behöver installera en ny toalettstol eller om du har fått stopp i rören, våra duktiga rörmokare i Göteborg kan alltid hjälpa dig.

Rördragningen är husets hjärta

När man renoverar ett badrum eller ett kök så är VVS en av de allra viktigaste bitarna. Med fel lagda rör eller en kran som droppar så spelar det ingen roll hur fint kaklet eller övrig inredning är. Funktionen är alltid viktigast i ett hem eller en företagslokal.

Vi på Martinez Totalentreprenad har hjälpt många kunder i Göteborg med omnejd under åren. Yrkeskunnandet sitter i ryggmärgen hos våra medarbetare och även yrkesstoltheten är stor. Oavsett om uppdraget är stort eller litet så lägger vi stor omsorg på att du ska bli nöjd med vårt arbete. Dessutom uppdaterar vi oss ständigt för att ligga i framkant vad gäller både material, verktyg och tekniker.

Här är några av de uppdrag inom VVS som vi kan ta på oss:

Är du privatkund? Då är våra VVS-arbeten avdragsgilla enligt ROT. Hör av dig till oss på Martinez Totalentreprenad så kan du få veta mer om våra VVS-tjänster.