VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Snickare Göteborg

Snickare i Göteborg

Våra välutbildade och duktiga snickare i Göteborg hjälper dig med allt från enklare reparationer av snickerier i hemmet till fullständiga köksernoveringar och totalrenoveringar. Vi är proffs på allt som har med trä och snickerier att göra och tar gärna fram skräddarsydda lösningar inom snickeri som gör din bostad eller lokal till något helt unikt!

Vad sägs om platsbyggda garderober med skjutdörrar eller en specialbyggd bokhylla? Vi fixar det! Tillsammand med dig planerar vi projekt som passar in perfekt i din bostad eller i din företagslokal. Med våra utmärkta priser kommer du att upptäcka att det lönar sig att anlita en snickare för att bygga något som du inte hittar i möbelvaruhuset på hörnet.

Kundrecensioner

snickare i göteborg
Martinez Bygg AB Snickare

Våra hantverkare renoverar ditt kök

Behöver ditt kök bytas ut eller renoveras? Vi kommer gärna förbi för att ta en titt och ser efter vad som kan vara den bästa lösningen. I vissa fall räcker det med att byta ut bänkskivor eller att ta ner och måla om köksluckorna samt ge skåpstommarna en uppfräschning. I andra fall finns det behov av att helt byta ut köket och även att ge det en ny planlösning, särskilt om den tidigare inte har varit särskilt praktisk eller rymlig. Vi hjälper dig gärna med planeringen och förslag på leverantörer eller så kan våra hantverkare hjälpa dig att få det kök du redan har beställt på plats så att allt blir professionellt installerat.

Totalrenovering av snickerier

Behöver ditt kök bytas ut eller renoveras? Vi kommer gärna förbi för att ta en titt och ser efter vad som kan vara den bästa lösningen. I vissa fall räcker det med att byta ut bänkskivor eller att ta ner och måla om köksluckorna samt ge skåpstommarna en uppfräschning. I andra fall finns det behov av att helt byta ut köket och även att ge det en ny planlösning, särskilt om den tidigare inte har varit särskilt praktisk eller rymlig. Vi hjälper dig gärna med planeringen och förslag på leverantörer eller så kan våra snickare hjälpa dig att få det kök du redan har beställt på plats så att allt blir professionellt installerat.

Tidigare projekt

Här kan du se bilder från projekt som våra snickare har gjort tidigare. Bilderna kommer från lägenheter där vi har genomfört totalrenoveringar.

Vanliga frågor

Vem väljer materialet?

Vanligtvis samarbetar vi med våra kunder för att välja material till deras projekt. Vi kan ge råd och rekommendationer baserat på projektets krav och budget, men slutvalet ligger alltid hos dig som kund. Vi strävar efter att säkerställa att materialen är av hög kvalitet och passar dina behov och önskemål.

Kan snickaren hjälpa till med bygglovet?

Ja, vi kan definitivt hjälpa till med bygglovet. Att ansöka om och hantera bygglov kan vara en komplicerad process, men vårt team har erfarenhet av att navigera i byråkratin. Vi kan assistera dig genom hela ansökningsprocessen och se till att all dokumentation är korrekt ifylld och inlämnad i tid.

Hur lång tid tar det för en snickare att slutföra ett projekt?

Tidsramen för att slutföra ett snickeriprojekt kan variera beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vi anpassar oss efter dina behov och krav, och vi strävar alltid efter att leverera i tid. Vid projektets början kommer vi att diskutera en realistisk tidsplan med dig och hålla dig informerad under hela processen.

Vad kostar en snickare i Göteborg?

Priset för snickeriarbete i Göteborg kan variera beroende på flera faktorer, inklusive projektets omfattning, materialval, och arbetskraft. För att ge dig en exakt offert behöver vi mer information om ditt specifika projekt. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation, där vi kan diskutera dina behov och ge dig en skräddarsydd offert för ditt snickeriprojekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativt arbete.