VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Koksrenovering-Goteborg

Köksrenovering i Göteborg med totalentreprenad

Köket är något av ett hems hjärta. Därför vill vi på Martinez Totalentreprenad i Göteborg gärna hjälpa dig att skapa ett fräscht, snyggt och trivsamt kök. Vi klarar av alla moment som behövs i en köksrenovering och kan därför genomföra arbetet som en totalentreprenad. En stor fördel för dig som kund, då det gör att du slipper inblandning av flera olika hantverksföretag och de kommunikationsproblem det kan innebära. Hos oss får du en enda kontaktpunkt och vi ser till att alla steg blir noga utförda, från den viktiga planeringen till själva genomförandet. Vi ser alltid helheten när vi renoverar ett kök.

Kundrecensioner

Rätt hantverkare på rätt plats

Vi tillhandahåller materialet och ser till att rätt hantverkare är på plats vid rätt tidpunkt. Från det inledande tunga rivningsarbetet tills de sista köksluckorna är på plats – vi finns där för dig. Rörarbeten, eljobb, plattsättning, snickerier – vi har de rätta certifieringarna som garanterar att jobbet blir utfört på rätt sätt.Servicetänket är alltid i fokus för oss och vi lyssnar alltid på dig som kund när vi bygger ett nytt eller renoverar ett gammalt kök. Innan arbetet kör igång så kommer vi gärna på ett kostnadsfritt besök för att bekanta oss med ditt hem och de möjligheter som finns där. Under arbetets gång är vi alltid möjliga att nå och kan svara på dina frågor.Sist men inte minst: för privatpersoner är köksrenovering självklart avdragsgillt enligt ROT.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att totalrenovera ett kök?

Priset för att totalrenovera ett kök varierar beroende på olika faktorer, såsom kökets storlek, materialval och önskade funktioner. För att få en exakt kostnadsbedömning, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offertanvändning. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och budget.

Hur lång tid tar det att renovera ett kök?

Renoveringstiden för ett kök kan variera avsevärt beroende på omfattningen av projektet. Vanligtvis tar en komplett köksrenovering mellan 4-6 veckor, men detta kan variera. Vi kommer att ge dig en mer exakt tidsram efter att vi har utvärderat ditt specifika projekt.

Hur ofta ska man renovera kök?

Det finns ingen fast regel för hur ofta du bör renovera ditt kök eftersom det beror på ditt köks skick och personliga preferenser. Många människor renoverar sina kök ungefär var 10-15 år eller när de märker att köket börjar se slitet ut eller har funktionsproblem. Vi kan ge dig råd om när det kan vara lämpligt att renovera ditt kök baserat på din nuvarande situation.

Vad ska man tänka på vid renovering av kök?

Vid köksrenovering är det viktigt att överväga följande faktorer:

Budget: Fastställ en realistisk budget för ditt projekt.

Funktionalitet: Planera köket så att det passar dina behov och arbetsflöden.

Materialval: Välj högkvalitativa material som passar din stil och hållbarhet.

Arbetsentreprenör: Anlita en pålitlig entreprenör med erfarenhet av köksrenovering.

Tillstånd: Kontrollera om du behöver byggtillstånd eller tillstånd för el- och VVS-arbeten.

Måste man ha fuktspärr i kök?

Ja, det är generellt sett en bra idé att använda fuktspärr i kök eftersom köket är en plats där det kan förekomma mycket fuktighet och vatten. Fuktspärren hjälper till att förhindra fuktrelaterade skador, mögelbildning och förlänga kökets livslängd. Våra erfarna hantverkare kan se till att rätt fuktspärrmaterial används under din köksrenovering för att garantera att ditt kök förblir säkert och hållbart över tid.