VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Totalrenovering martinezbygg

Totalrenovering

Inget renoveringsarbete är för stort för oss. Våra hantverkares samlade kompetens gör att vi även har möjlighet att ta oss an projekt som kräver totalrenovering. Detta kan handla om projekt som rör allt från el- och VVS-installationer, måleri, snickeri och installation av köks- och övriga vitvaror.

Istället för att anlita hantverkare från en rad olika firmor kan du här hos oss få all den expertis du behöver för en totalrenovering av bostaden eller kontoret. Enklare än så kan det inte bli. Vi tar oss an allt från små fritidshus och uthus till större kommersiella lokaler.

Vi tar det övergripande ansvaret över hela processen

I de fall du väljer att använda dig av underleverantörer kan vi även hjälpa till genom att agera mellanhand och sköta kommunikationen med dem så att allt material levereras i tid och på rätt plats. Sedan leder vi dig genom renoveringsprocessen och tar hand om eventuella problem som dyker upp. Det enda du måste göra är att hjälpa till med att välja material, färger och ha en åsikt om den generella utformningen. Vi kan även, om det önskas, hjälpa till med materialval och allt annat som du kan tänkas behöva i samband med renoveringen.

Totalrenovering martinezbygg

Från renovering till sålt objekt

Inte bara kan vi hjälpa till med att totalrenovera din fastighet, vi kan även hjälpa dig med att sälja den. Sedan vi startade 2007 har vi jobbat med samma mäklare. Många försäljningar har det blivit genom åren. Vi ser till att du får ut det mesta möjliga av din fastighet när du väljer att göra dig av med den.

Totalrenovering inför försäljning

Totalrenovering inför försäljning

Oavsett om du renoverar din bostad för att kunna bo där när renoveringen är klar eller om du tänker sälja den i samband med renoveringen kan vi på Martinez Totalentreprenad leverera ett resultat som du kommer att bli nöjd med. Många av våra kunder anlitar oss för att få upp värdet på sina bostäder för att sedan sälja dem. Vi står då för hela renoveringen samt är behjälpliga med att sälja fastigheten när det väl blir aktuellt.