VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Badrumsrenovering i Vetekornsgatan 27, Bifrost

BADRUMSRENOVERING I GÖTEBORG

Drömmer du liksom många andra om att fräscha upp och förbättra ditt befintliga badrum? Möjligheterna är idag oändliga vad gäller såväl funktioner som material och vi på Martines Totalentreprenad AB har all kunskap och behörighet som krävs för att fullända dina drömmar. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Göteborg och har kapacitet liksom behörighet att rå om samtliga delar av processen, från projektering och hela vägen fram till slutbesiktningen. Tätskikt, plattsättning, rörläggning och golvvärmeinstallation. Våra hantverkare ser alltid till så att allt blir rätt utfört i linje med dina framlagda önskemål.

Skräddarsytt badrum enligt dina önskemål

Nyckeln till en lyckad badrumsrenovering är ordentlig planering och ett kunnigt utförande som borgar för både snygga, funktionella och säkra slutresultat. Det är oerhört viktigt att man ägnar åtanke till varje liten detalj för att inte missa något väsentligt eller fatta ett beslut som man kanske ångrar i framtiden.

Börja med att lista vilka behov ditt nya badrum behöver fylla och vilka funktioner som är nödvändiga. I större hushåll kan det till exempel underlätta med dubbla handfat och extra förvaringsutrymmen medan andra prioriterar komfort i form av ett massagebadkar eller en mindre spaavdelning.

Även stilvalet bör behandlas redan tidigt i planeringen då den i regel styr valet av möbler, belysning, toalettstol och beslag. Leta inspiration från bilder, vänner samt butiker och försök hitta en som passar din personlighet samtidigt som den känns tidlös och inget du tröttnar på. Här sätter enbart fantasin gränser och vi kan hjälpa dig skapa allt från mönsterrika, unika rum till klassiskt helvitt med klinkergolv i grått och infällda spotlights i taket. Behöver du råd och tips delar vi gärna med oss av vår kunskap för att du ska få ut maximalt av ditt nya badrum.

Badrumsrenovering i Vetekornsgatan 27, Bifrost

Renovera ditt badrum med hjälp från ett riktigt proffs!

Även om utseende och trivsel är centralt för din tillfredsställelse är det minst lika viktigt med ett korrekt utfört arbete för att undvika risker och kostsamma fuktskador i framtiden. Vi är väl medvetna om de höga krav som ställs vid en badrumsrenovering och förstår vikten av fackmannamässigt och säkert utförande vid alla moment. När du låter oss genomföra din badrumsrenovering kan du känna dig trygg i vetskapen om att allt arbetet utförts av behöriga hantverkare enligt gällande bygg- och branschregler. Givetvis väljer vi bara godkända och högkvalitativa material för att oavkortat leverera hållbara, prisvärda och snygga resultat. Vi är även fullt försäkrade och lämnar garanti på utfört arbete.

Vi renoverar badrum i hela Göteborg

Valet av entreprenör är extra viktigt när du planerar för en badrumsrenovering, men med oss vid din sida kan du känna dig trygg genom hela processen. Vi dyker upp som förväntat och hanterar samtliga moment av projektet på absolut bästa sätt för att sedan lämna enligt avtal. Vill du ta del av våra referenser, få offert på din badrumsrenovering i Göteborg eller har du frågor att få besvarade så tveka inte på att höra av dig.

Planera din badrumsrenovering

Självklart kan vi vara med från första start i både planering och rådgivning i val av material och stil för dig som kund i Göteborg. Men om du vill kan du sätta dig in i badrumsvärlden redan innan du kontaktar oss. Om det är första gången du ska genomföra en badrumsrenovering kan det kännas som en djungel. Nedan listar vi några viktiga punkter att tänka på innan du sätter igång med badrumsrenoveringen. 

Materialval

Möjligheterna i detta är oändliga hos oss på Martines Totalentreprenad AB, så du behöver inte vara orolig om just det du vill ha går att genomföra. Däremot är en badrumsrenovering kanske det du kommer att genomföra mer sällan i renoveringsväg. Tänk därför igenom vilken slags stil du vill ha, vad som får dig att känna dig hemma.

Belysning

Tänk igenom hur du vill att belysningen i badrummet ska fungera. Vill du ha olika slags lampor i tak och ovanför spegel? Eller kanske vill du ha dimmer, som skapar en extra mysfaktor när du tar dig ett bad i badkaret. Belysning är både funktionell men också en del av stilen, så tänk igenom vilka dina önskemål är i båda dessa kategorier inför din badrumsrenovering.

Asset 1

Extra lyx med golvvärme

I vårt kalla land är det många månader av kyligt väder. Att unna sig lyxen med golvvärme är ofta en bra investering som du kommer njuta extra mycket av när det är en ruggig novemberdag i Göteborg. Tänk igenom om detta är något du vill lägga till i din kommande badrumsrenovering.

Storlek

Storleken på ditt badrum avgör vilka möjligheter du har. Mät upp ytan på rummet så vet du direkt vilka förändringar som går att genomföra.

Asset 1

Rör

Att byta rör är kanske inte något du gör i första taget, speciellt inte om du inte har en badrumsrenovering inplanerad. Men om du ändå är igång med att renovera badrummet kanske det är något att passa på att byta?

As you can see, there are many aspects to consider regarding a bathroom renovation. But above all, it is very nice to have a newly renovated bathroom where you can just enjoy yourself. Perhaps it is your bathroom that will become the new heart of the house?