badrumsrenovering

BADRUMSRENOVERING

BADRUMSRENOVERING I GÖTEBORG

Drömmer du liksom många andra om att fräscha upp och förbättra ditt befintliga badrum? Möjligheterna är idag oändliga vad gäller såväl funktioner som material och vi på Martines Totalentreprenad AB har all kunskap och behörighet som krävs för att fullända dina drömmar.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Göteborg och har kapacitet liksom behörighet att rå om samtliga delar av processen, från projektering och hela vägen fram till slutbesiktningen. Tätskikt, plattsättning, rörläggning och golvvärmeinstallation. Våra hantverkare ser alltid till så att allt blir rätt utfört i linje med dina framlagda önskemål.

Skräddarsytt badrum enligt dina önskemål

Nyckeln till en lyckad badrumsrenovering är ordentlig planering och ett kunnigt utförande som borgar för både snygga, funktionella och säkra slutresultat. Det är oerhört viktigt att man ägnar åtanke till varje liten detalj för att inte missa något väsentligt eller fatta ett beslut som man kanske ångrar i framtiden.

Börja med att lista vilka behov ditt nya badrum behöver fylla och vilka funktioner som är nödvändiga. I större hushåll kan det till exempel underlätta med dubbla handfat och extra förvaringsutrymmen medan andra prioriterar komfort i form av ett massagebadkar eller en mindre spaavdelning.

Även stilvalet bör behandlas redan tidigt i planeringen då den i regel styr valet av möbler, belysning, toalettstol och beslag. Leta inspiration från bilder, vänner samt butiker och försök hitta en som passar din personlighet samtidigt som den känns tidlös och inget du tröttnar på. Här sätter enbart fantasin gränser och vi kan hjälpa dig skapa allt från mönsterrika, unika rum till klassiskt helvitt med klinkergolv i grått och infällda spotlights i taket. Behöver du råd och tips delar vi gärna med oss av vår kunskap för att du ska få ut maximalt av ditt nya badrum.

Renovera ditt badrum med hjälp från ett riktigt proffs!

Även om utseende och trivsel är centralt för din tillfredsställelse är det minst lika viktigt med ett korrekt utfört arbete för att undvika risker och kostsamma fuktskador i framtiden. Vi är väl medvetna om de höga krav som ställs vid en badrumsrenovering och förstår vikten av fackmannamässigt och säkert utförande vid alla moment.

När du låter oss genomföra din badrumsrenovering kan du känna dig trygg i vetskapen om att allt arbetet utförts av behöriga hantverkare enligt gällande bygg- och branschregler. Givetvis väljer vi bara godkända och högkvalitativa material för att oavkortat leverera hållbara, prisvärda och snygga resultat. Vi är även fullt försäkrade och lämnar garanti på utfört arbete. Dolda fel som upptäcks inom den närmsta tiden efter vår renovering blir omedelbart åtgärdade och eventuella skador ersätts om de skulle kunna åsamkats till följd av vårt arbete. Inget arbete lämnas heller utan att vi försäkrat oss om att du är nöjd med resultatet och en slutbesiktning genomförts.

Vi renoverar badrum i hela Göteborg

Valet av entreprenör är extra viktigt när du planerar för en badrumsrenovering, men med oss vid din sida kan du känna dig trygg genom hela processen. Vi dyker upp som förväntat och hanterar samtliga moment av projektet på absolut bästa sätt för att sedan lämna enligt avtal.

Vill du ta del av våra referenser, få offert på din badrumsrenovering i Göteborg eller har du frågor att få besvarade så tveka inte på att höra av dig.