Martinez Totalentreprenad

Snickare

Våra välutbildade och duktiga snickare i Göteborg hjälper dig med allt från enklare reparationer av snickerier i hemmet till fullständiga köksernoveringar och totalrenoveringar. Vi är proffs på allt som har med trä och snickerier att göra och tar gärna fram skräddarsydda lösningar inom snickeri som gör din bostad eller lokal till något helt unikt!

Vad sägs om platsbyggda garderober med skjutdörrar eller en specialbyggd bokhylla? Vi fixar det! Tillsammand med dig planerar vi projekt som passar in perfekt i din bostad eller i din företagslokal. Med våra utmärkta priser kommer du att upptäcka att det lönar sig att anlita en snickare för att bygga något som du inte hittar i möbelvaruhuset på hörnet.

Våra snickare renoverar ditt kök

Behöver ditt kök bytas ut eller renoveras? Vi kommer gärna förbi för att ta en titt och ser efter vad som kan vara den bästa lösningen. I vissa fall räcker det med att byta ut bänkskivor eller att ta ner och måla om köksluckorna samt ge skåpstommarna en uppfräschning. I andra fall finns det behov av att helt byta ut köket och även att ge det en ny planlösning, särskilt om den tidigare inte har varit särskilt praktisk eller rymlig. Vi hjälper dig gärna med planeringen och förslag på leverantörer eller så kan våra snickare hjälpa dig att få det kök du redan har beställt på plats så att allt blir professionellt installerat.

Totalrenovering av snickerier

Ibland kan en bostad eller en lokal vara så pass sliten att en stor del av snickerierna måste bytas ut eller renoveras. Vi hjälper dig! Dörrar, dörrfoder, karmar och lister hör till vår vardag. Vi ser till att de byts ut eller reparerar de befintliga så att de blir som nya. Genom att vi arbetar noggrant och systematiskt får du ett resultat som ser snyggt och prydligt ut i varje hörn och krök. Här tillåts inget slarv eller glipor utan du får ett sömlöst och snyggt slutresultat som du stolt kan visa upp för besökare.

Tidigare projekt

Här kan du se bilder från projekt som våra snickare har gjort tidigare. Bilderna kommer från lägenheter där vi har genomfört totalrenoveringar.