Golvslipning

Proffsig golvslipning för bästa resultat

Golvslipning är den typen av hantverk som vi rekommenderar att man överlämnar till proffsen. Det krävs många år av erfarenhet för att med ett enkelt handlag slipa en vacker parkett utan att den slits onödigt mycket och utan att du riskerar skada golvet eller närliggande snickerier. För golvslipning i Göteborg med omnejd kan du vända dig direkt till oss på Martinez Totalentreprenad. Vi gör alla typer av jobb från enklare parkettsliperier i bostadshus till större jobb i mer omfattande lokaler.

En modern maskinpark

Vi arbetar med moderna och pålitliga maskiner som garanterar att jobbet blir utfört på bästa möjliga vis samtidigt som de hjälper till att minimera spridningen av slipdamm. Vi har möjlighet att hantera de flesta typer av trägolv och våra kompetenta hantverkare garanterar att arbetet blir utfört på ett tillfredställande sätt och med den slutbehandling som du önskar.

Nyslipat golv Vetekornsgatan 35 Mölndal

Funderar du på att renovera hemma hos dig?

Nyslipat golv Vetekornsgatan 35 Mölndal

Ett enkelt sätt att ge din bostad ett skönhetslyft

Att slipa upp en parkett och ge den en ny finish är ett enkelt sätt att ge dina rum en ny och fräsch känsla med små medel. En ordentlig golvslipning tar inte lång tid men ger rummet en nyrenoverad känsla som räcker i flera år. Om det utförs på rätt sätt kan du slipa dina golv ett flertal gånger innan de börjar slitas för mycket. Kontakta oss för konsultation innan du gör din beställning!

Martinez Totalentreprenad hjälper dig med allt inom bygg & renovering.

Inget renoveringsarbete är för stort för oss. Våra hantverkares samlade kompetens gör att vi även har möjlighet att ta oss an projekt som kräver totalrenovering. Detta kan handla om projekt som rör allt från el- och VVS-installationer, måleri, snickeri och installation av köks- och övriga vitvaror.

Följ oss på Instagram

För inspiration till din nästa renovering
Follow on Instagram

Kontakta Martinez Totalentreprenad för din nästa renovering i Göteborg