VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Martinez Bygg AB Golvslipning

Golvslipning i Göteborg

Trä är något av det vackraste, mest trivsamma och slitstarka golvmaterial man kan välja för sitt hem. Men trots deras beständiga yta blir de oundvikligt matta, slitna och repiga med åren till följd av det slitage de ständigt utsätts för.

Är dina trägolv i behov av en rejäl uppfräschning för att återfå sina tidigare egenskaper? Vänd dig till oss för att få hjälp med din golvslipning i Göteborg så levererar vi dig precis den hjälp du behöver. Vi har kapacitet att hantera de flesta typer av trägolv samt djup kompetens som borgar för att arbetet blir utfört på ett tillfredsställande sätt och med den slutbehandling du önskar.

Oavsett om du behöver hjälp med en enklare parkettslipning i ditt bostadshus eller assistans till ett större jobb i mer omfattande lokaler är våra kunniga hantverkare rätt för uppgiften.

Golvslipning – För privatpersoner och företag i Göteborg

Även om man kan förbättra en hel del i sitt hem på egen hand så är golvslipning den typ av hantverk som vi starkt rekommenderar att överlåta till proffsen. Det krävs många år av erfarenhet för att med ett enkelt handlag slipa en vacker parkett utan att slita onödigt mycket på ytan, riskera att försämra golvet eller skada en närliggande sockel. Något som i värsta fall kan innebära större skador än tidigare och påfrestande extrakostnader i form av reparation eller nyinköp.

Med hänsyn till golvets träslag, mönster och slitage väljer vi de maskiner och verktyg som behövs för att just ditt golv ska bli slipat på rätt sätt. När vi sedan slipat färdigt kan vi självklart även fullända jobbet med lämplig ytbehandling. Här är valmöjligheterna enorma vad gäller både nyanser och färger. Behöver du tips eller inspiration vägleder vi dig gärna genom alternativen tills dess att du hittat rätt.

Martinez Bygg AB Golvslipning

Funderar du på att renovera hemma hos dig?

Martinez Bygg AB Golvslipning

Gedigen kunskap och rätt redskap för uppgiften

För riktigt bra resultat krävs kunskap och erfarenhet liksom rätt maskiner och redskap som klarar uppgiften oavsett förutsättningar och krav. Vi arbetar oavkortat med moderna och pålitliga maskiner som garanterar att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt samtidigt som de hjälper oss minimera spridningen av slipdamm. På så vis slipper du täcka över eller tömma intilliggande rum eller oroa dig för städningen efter att golvet slipats.

Är du i Göteborg sugen på att väcka nytt liv i dina gamla trägolv? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! Efter att ha besiktigat golvens nuvarande kondition och lyssnat närmre till vad du önskar uppnå kommer vi med förslag på lämpliga åtgärder tillsammans med ett prisförslag på förväntat arbete.

Martinez Totalentreprenad hjälper dig med allt inom bygg & renovering.

Inget renoveringsarbete är för stort för oss. Våra hantverkares samlade kompetens gör att vi även har möjlighet att ta oss an projekt som kräver totalrenovering. Detta kan handla om projekt som rör allt från el- och VVS-installationer, måleri, snickeri och installation av köks- och övriga vitvaror.

Alla priser är inklusive moms och efter rotavdrag. Minsta debitering är 20 m². Resersättning 90kr/mil utanför Göteborg, parkering tillkommer. 500kr tillkommer för servicebil per dag.

Parkett

Artikel

Pris / m²

Endast dammfri slipning

200 kr

Matt eller klar lack

220 kr

Vit pigmenterad lack

260 kr

Matt lack 2-komp

270 kr

Matt lack 2-komp vit ton

300 kr

Olja / Pigmenterad

400 kr

Oljegrund / Bets + 2 lager lack

400 kr

Hårdoljevax naturell/vit

400 kr

Hårdoljevax pigmenterad

450 kr

Plankgolv

Artikel

Pris / m²

Endast dammfri slipning

250 kr

Matt lack

300 kr

Matt lack 2-komp

350 kr

Matt lack 2-komp vit ton

390 kr

Olja / Naturell

400 kr

Olja / Pigmenterad

450 kr

Oljegrund / Bets + 2 lager lack

450 kr

Hårdoljevax

450 kr

Hårdoljevax naturell/vit

450 kr

Hårdoljevax pighmenterad

500 kr

Övrigt

Artikel

Pris / m²

Extra Lager lack

50 kr

Färgborttagning: (Fernissa)

100kr

Trösklar små

250 kr

Trösklar stor

450 kr

Lagningar (Timtid + material)

550 kr
+ material

Trappsteg

Offert

Lister (kvartstav/fotlist)

550kr + material

Underhållsoljning

100kr + material

Golvläggning

Artikel

Pris / m²

Klickgolv

260 kr

Fiskbensparkett EK Material + slip &lack

1 800 kr

Avbokning inom 48 arbets timmar innan avgiftsfritt. Avbokning senare än 48 h

1500 kr / dag

Kontakta Martinez Totalentreprenad för din nästa renovering i Göteborg