VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Elektriker

Behöver du ändra något i dina elinstallationer eller finns det något som behöver repareras? Vi hjälper dig!

Det är få saker som man själv får göra med elen och det finns en god anledning till det. El kan vara väldigt farligt om man inte vet vad man sysslar med. Ta hjälp av ett proffs istället för att vara på den säkra sidan!

Säker elektricitet genom kunniga elektriker

Våra elektriker ser till att du får eldragningar som är säkra och utförda enligt gällande normer. Det finns många bostäder och lokaler i Sverige som har föråldrade elsystem – något som kan vara mycket farligt. Det är inte alltid man märker att något är fel på elsystemet förrän en olycka händer. Vi kommer gärna ut och gör en besiktning av ditt elsystem om du vill få veta om något behöver uppdateras eller repareras.

Vi jobbar ständigt på att förbättra våra kunskaper och vårt säkerhetstänk med hjälp av vidareutbildningar och system för hur vi arbetar. Anlitar du oss får du tillgång till hög kompetens och vi lämnar självklart garanti på jobben vi utför.

Vi kan bland annat hjälpa dig med följande eljobb:

Detta är bara några exempel på de jobb vi kan utföra. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med. Vi tar oss an både små och stora projekt

Förverkliga ditt drömprojekt

Du har säkert drömmar för din bostad eller lokal som kan förverkligas med nya eldragningar. Jacuzzi till badrummet, färgväxlande LED-spotlights till vardagsrummet eller golvvärme i arbetsrummet? Inget problem! Vi ser till att jobbet blir gjort så att du får det där lilla extra som gör ditt utrymme till precis det du har drömt om.

Elarbeten i hemmet omfattas av statens ROT-avdrag, vilket gör att det blir lättare att få råd med fler lösningar som ger mer trivsel och en mer praktisk vardag när det kommer till elen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad man kan göra och kommer gärna med förslag på lösningar för elen hemma hos dig.