VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Totalrenovering-Goteborg

Totalrenovering i Göteborg

Inget renoveringsprojekt är för stort för oss. Vår hantverkares samlade kompetens gör att vi även har möjlighet att ta oss an projekt som kräver totalrenovering i Göteborg. Detta kan innefatta allt från el- och VVS-installationer, målning, snickeri och installation av köks- och vitvaror.

Istället för att anlita hantverkare från olika företag kan du här hos oss få all den kompetens du behöver för en totalrenovering av din bostad eller kontor i Göteborg. Det blir inte enklare än så. Vi tar oss an allt från små fritidshus och uthus till större kommersiella fastigheter.

Kundrecensioner

Vi tar det övergripande ansvaret över hela processen

I de fall du väljer att använda dig av underleverantörer kan vi även hjälpa till genom att agera mellanhand och sköta kommunikationen med dem så att allt material levereras i tid och på rätt plats. Sedan leder vi dig genom renoveringsprocessen och tar hand om eventuella problem som dyker upp. Det enda du måste göra är att hjälpa till med att välja material, färger och ha en åsikt om den generella utformningen. Vi kan även, om det önskas, hjälpa till med materialval och allt annat som du kan tänkas behöva i samband med renoveringen.

Totalrenovering-i-Goteborg

Från renovering till sålt objekt

Inte bara kan vi hjälpa till med att totalrenovera din fastighet, vi kan även hjälpa dig med att sälja den. Sedan vi startade 2007 har vi jobbat med samma mäklare. Många försäljningar har det blivit genom åren. Vi ser till att du får ut det mesta möjliga av din fastighet när du väljer att göra dig av med den.

renovation-Gothenburg

Totalrenovering inför försäljning

Oavsett om du renoverar din bostad för att kunna bo där när renoveringen är klar eller om du tänker sälja den i samband med renoveringen kan vi på Martinez Totalentreprenad leverera ett resultat som du kommer att bli nöjd med. Många av våra kunder anlitar oss för att få upp värdet på sina bostäder för att sedan sälja dem. Vi står då för hela renoveringen samt är behjälpliga med att sälja fastigheten när det väl blir aktuellt.

Våra tjänster

Renoveringstjänster vi utför

Asset 2
BADRUMSRENOVERING

Renovera ditt badrum med hjälp av ett proffs!

Asset 3
KÖKSRENOVERING

Nytt kök för mer trivsel och matlagningsinspiration

Asset 4
ELEKTRIKER

Behöver du ändra något i dina elinstallationer eller

Asset 5
SNICKARE

Våra välutbildade och duktiga

Asset 6
MÅLERI

Allt inom måleri

Asset 1
GOLVSLIPNING

Inget renoveringsarbete är...

Styling

Ska du sälja din bostad kan vi varmt rekommendera Epok interiör.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en totalrenovering?

Priset för en totalrenovering varierar beroende på flera faktorer, inklusive storlek, omfattning och val av material. För att ge dig en exakt kostnadsuppskattning behöver vi mer information om dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation så kan vi skapa en skräddarsydd offert som passar din budget.

Hur lång tid tar en totalrenovering?

Renoveringstiden beror på projektets storlek och komplexitet. Mindre totalrenoveringar kan ta några veckor medan större projekt kan ta flera månader. Vi strävar alltid efter att slutföra våra projekt så snabbt och effektivt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Efter en noggrann bedömning kan vi ge dig en mer exakt tidsram för ditt specifika projekt.

Var går gränsen för renovering?

Gränsen för renovering varierar beroende på lokala byggregler och bestämmelser. För att vara säker på att du följer alla regler och föreskrifter är det bäst att konsultera med din lokala byggnadsmyndighet eller ansöka om bygglov om det behövs. Vi kan hjälpa dig att navigera genom dessa regler och se till att din totalrenovering följer alla nödvändiga föreskrifter

Hur mycket kan man renovera utan bygglov?

Reglerna för att renovera utan bygglov varierar också beroende på platsen och omfattningen av arbetet. Mindre renoveringar som inte påverkar byggnadens struktur eller exteriör kan ibland utföras utan bygglov. Dock är det alltid bäst att konsultera med din lokala byggnadsmyndighet för att säkerställa att du följer lagar och föreskrifter. Vi kan hjälpa dig att avgöra om ditt projekt kräver bygglov eller om det kan genomföras utan det.