VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Martinez Bygg AB Måleri

Allt inom måleri

Hos oss hittar du erfarna och kompetenta hantverkare för de flesta typer av tjänster. Våra målare i Göteborg är vana att hantera allting från större utomhusjobb till enklare måleri inomhus. Var inte rädd att fråga någon av våra experter om du behöver råd och tips inför ommålningen av huset eller om du till exempel är osäker på vilken färg du ska välja för att måla om garaget.

Inget jobb är för krångligt för våra målare som enkelt utför de mest varierande målerisysslorna. Har du en idé som du är osäker på om den fungerar? Sätt dig ner med oss och planera ditt måleriprojekt tillsammans med en riktigt expert.

Dags att måla om huset?

Med mer eller mindre jämna mellanrum krävs det att man målar om sitt hus. Inte bara av rent estetiska skäl, utan även för att den nya färgen hjälper till att skydda huset mot vatten och vind. Detta kan vara en tidskrävande och arbetsam process som inte bara kräver god kunskap om färg och förbehandling utan även en hantverkares vana målarhand. Om du väljer att anlita oss hjälper vi genom hela processen tills ditt hus har samma fräscha exteriör som det hade när det var nytt.

Martinez Bygg AB Golvslipning