VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Golvslipning Göteborg

Golvslipare i Göteborg?

Trä är något av det vackraste, mest trivsamma och slitstarka golvmaterial man kan välja för sitt hem. Men trots deras beständiga yta blir de oundvikligt matta, slitna och repiga med åren till följd av det slitage de ständigt utsätts för.

Är dina trägolv i behov av en rejäl uppfräschning för att återfå sina tidigare egenskaper? Vänd dig till oss för att få hjälp med din golvslipning i Göteborg så levererar vi dig precis den hjälp du behöver. Vi har kapacitet att hantera de flesta typer av trägolv samt djup kompetens som borgar för att arbetet blir utfört på ett tillfredsställande sätt och med den slutbehandling du önskar.

Oavsett om du behöver hjälp med en enklare parkettslipning i ditt bostadshus eller assistans till ett större jobb i mer omfattande lokaler är våra kunniga hantverkare rätt för uppgiften.

Kontakta Martinez Totalentreprenad för din nästa renovering i Göteborg

Kundrecensioner

Golvslipning – För privatpersoner och företag i Göteborg

Även om man kan förbättra en hel del i sitt hem på egen hand så är golvslipning den typ av hantverk som vi starkt rekommenderar att överlåta till proffsen. Det krävs många år av erfarenhet för att med ett enkelt handlag slipa en vacker parkett utan att slita onödigt mycket på ytan, riskera att försämra golvet eller skada en närliggande sockel. Något som i värsta fall kan innebära större skador än tidigare och påfrestande extrakostnader i form av reparation eller nyinköp.

Med hänsyn till golvets träslag, mönster och slitage väljer vi de maskiner och verktyg som behövs för att just ditt golv ska bli slipat på rätt sätt. När vi sedan slipat färdigt kan vi självklart även fullända jobbet med lämplig ytbehandling. Här är valmöjligheterna enorma vad gäller både nyanser och färger. Behöver du tips eller inspiration vägleder vi dig gärna genom alternativen tills dess att du hittat rätt.

Funderar du på att renovera hemma hos dig?

slipa golv göteborg

Gedigen kunskap och rätt redskap för uppgiften

För riktigt bra resultat krävs kunskap och erfarenhet liksom rätt maskiner och redskap som klarar uppgiften oavsett förutsättningar och krav. Vi arbetar oavkortat med moderna och pålitliga maskiner som garanterar att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt samtidigt som de hjälper oss minimera spridningen av slipdamm. På så vis slipper du täcka över eller tömma intilliggande rum eller oroa dig för städningen efter att golvet slipats.

Är du i Göteborg sugen på att väcka nytt liv i dina gamla trägolv? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! Efter att ha besiktigat golvens nuvarande kondition och lyssnat närmre till vad du önskar uppnå kommer vi med förslag på lämpliga åtgärder tillsammans med ett prisförslag på förväntat arbete.

Martinez Totalentreprenad hjälper dig med allt inom bygg & renovering.

Inget renoveringsarbete är för stort för oss. Våra hantverkares samlade kompetens gör att vi även har möjlighet att ta oss an projekt som kräver totalrenovering. Detta kan handla om projekt som rör allt från el- och VVS-installationer, måleri, snickeri och installation av köks- och övriga vitvaror.

Alla priser är inklusive moms och efter rotavdrag. Minsta debitering är 20 m². Resersättning 90kr/mil utanför Göteborg, parkering tillkommer. 500kr tillkommer för servicebil per dag.

Parkett

Artikel

Pris / m²

Endast dammfri slipning

200 kr

Matt eller klar lack

220 kr

Vit pigmenterad lack

260 kr

Matt lack 2-komp

270 kr

Matt lack 2-komp vit ton

300 kr

Olja / Pigmenterad

400 kr

Oljegrund / Bets + 2 lager lack

400 kr

Hårdoljevax naturell/vit

400 kr

Hårdoljevax pigmenterad

450 kr

Plankgolv

Artikel

Pris / m²

Endast dammfri slipning

250 kr

Matt lack

300 kr

Matt lack 2-komp

350 kr

Matt lack 2-komp vit ton

390 kr

Olja / Naturell

400 kr

Olja / Pigmenterad

450 kr

Oljegrund / Bets + 2 lager lack

450 kr

Hårdoljevax

450 kr

Hårdoljevax naturell/vit

450 kr

Hårdoljevax pighmenterad

500 kr

Övrigt

Artikel

Pris / m²

Extra Lager lack

50 kr

Färgborttagning: (Fernissa)

100kr

Trösklar små

250 kr

Trösklar stor

450 kr

Lagningar (Timtid + material)

550 kr
+ material

Trappsteg

Offert

Lister (kvartstav/fotlist)

550kr + material

Underhållsoljning

100kr + material

Golvläggning

Artikel

Pris / m²

Klickgolv

260 kr

Fiskbensparkett EK Material + slip &lack

1 800 kr

Avbokning inom 48 arbets timmar innan avgiftsfritt. Avbokning senare än 48 h

1500 kr / dag

Kontakta Martinez Totalentreprenad för din nästa renovering i Göteborg

Vanliga frågor och svar

Dammar det när ni slipar?

Ja, vi förstår att damm kan vara ett bekymmer. Därför använder vi dammfri golvslipningsteknik i Göteborg. Våra golvslipare i Göteborg använder modern utrustning som minimerar dammutvecklingen och skapar en renare arbetsmiljö.

Vilken typ av behandling rekommenderar ni efter golvslipningen?

Efter golvslipningen rekommenderar vi att du applicerar en högkvalitativ trägolvslack för att skydda och förlänga golvets livslängd. Våra golvslipare kan också ge dig råd om olika behandlingsalternativ beroende på dina golvs specifika behov.

Hur städar jag mitt trägolv efter utförd slipning?

Efter golvslipningen rekommenderar vi att du dammsuger noggrant för att avlägsna eventuellt kvarvarande damm. Därefter kan du torka golvet med en fuktig trasa för att säkerställa att det är rent och redo för efterbehandling.

Vad kostar det att slipa golv Göteborg?

Kostnaden för att slipa golv i Göteborg varierar beroende på faktorer som golvyta, skick och val av efterbehandling. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så kan våra golvslipare i Göteborg ge dig en exakt uppskattning.

Hur många dagar tar det att slipa golv?

Tiden det tar att slutföra en golvslipning beror på golvets storlek och skick. Generellt sett tar det vanligtvis några dagar, inklusive förberedelse, slipning och efterbehandling.

Måste man ta bort lister när man slipar golv?

Det beror på golvens skick och ditt eget önskemål. Ibland är det nödvändigt att ta bort lister för att uppnå ett jämnt resultat. Våra golvslipare kan rådgöra med dig om det bästa tillvägagångssättet för ditt projekt.

Hur vet jag om mitt golv går att slipa?

För att avgöra om ditt golv går att slipa bör du kontakta våra erfarna golvslipare. De kan utföra en inspektion och bedöma golvets skick för att ge dig råd om lämpliga åtgärder.

Hur ofta ska man slipa golv?

Hur ofta du bör slipa ditt golv beror på faktorer som slitage och typ av trä. Generellt sett rekommenderas en golvslipning var 10-15 år, men det kan variera.

Hur många gånger kan man slipa golv?

Det beror på golvets tjocklek. Vanligtvis kan ett trägolv slipas flera gånger om det har tillräckligt med tjocklek. Våra golvslipare kan bedöma om ditt golv kan slipas igen.

Måste man slipa golv innan målning?

Ja, för att uppnå ett jämnt och vackert resultat är det vanligtvis nödvändigt att slipa golvet innan målning eller lackering. Detta säkerställer att ytan blir jämn och att färgen eller lacken fäster ordentligt.

Vad behöver jag förbereda innan ni kommer?

Innan våra golvslipare kommer är det bra om du flyttar bort möbler och andra föremål från det område som ska behandlas. Vi kan ge dig specifika instruktioner för förberedelser baserat på ditt projekt.

Är det inte bättre att byta golvet istället ?

Att byta ett helt golv kan vara en kostsam och tidskrävande process. Ibland kan en professionell golvslipare vara tillräcklig för att återställa golvet till sitt ursprungliga skick och förlänga dess livslängd betydligt. Vi hjälper dig gärna att avgöra vilken lösning som är bäst för dina behov.