VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Köksrenovering martinezbygg

Köksrenovering med totalentreprenad

Köket är något av ett hems hjärta. Därför vill vi på Martinez Totalentreprenad i Göteborg gärna hjälpa dig att skapa ett fräscht, snyggt och trivsamt kök. Vi klarar av alla moment som behövs i en köksrenovering och kan därför genomföra arbetet som en totalentreprenad. En stor fördel för dig som kund, då det gör att du slipper inblandning av flera olika hantverksföretag och de kommunikationsproblem det kan innebära. Hos oss får du en enda kontaktpunkt och vi ser till att alla steg blir noga utförda, från den viktiga planeringen till själva genomförandet. Vi ser alltid helheten när vi renoverar ett kök.

Rätt hantverkare på rätt plats

Vi tillhandahåller materialet och ser till att rätt hantverkare är på plats vid rätt tidpunkt. Från det inledande tunga rivningsarbetet tills de sista köksluckorna är på plats – vi finns där för dig. Rörarbeten, eljobb, plattsättning, snickerier – vi har de rätta certifieringarna som garanterar att jobbet blir utfört på rätt sätt.

Servicetänket är alltid i fokus för oss och vi lyssnar alltid på dig som kund när vi bygger ett nytt eller renoverar ett gammalt kök. Innan arbetet kör igång så kommer vi gärna på ett kostnadsfritt besök för att bekanta oss med ditt hem och de möjligheter som finns där. Under arbetets gång är vi alltid möjliga att nå och kan svara på dina frågor.

Sist men inte minst: för privatpersoner är köksrenovering självklart avdragsgillt enligt ROT.

Köksrenovering martinezbygg