VÅRA SENASTE PROJEKT

KONTAKTA OSS

Köksrenovering

Nytt kök för mer trivsel och matlagningsinspiration

Är du trött på ditt gamla kök och går i renoveringstankar? Vill du höja värdet på ditt boende genom att skaffa ett nytt kök? Kontakta oss på Martinez Totalentreprenad!

Vi kan få ditt hems hjärta att slå igen – oavsett om det är ett stort eller litet projekt. Ska du riva ut hela köket och bygga nytt eller bara göra några mindre justeringar – vi får jobbet gjort. Modernt eller traditionellt – vi ordnar det. Med erforderliga garantier och med möjlighet till ROT-avdrag. 

Hemmets viktigaste rum

Köket är för många det viktigaste rummet i hemmet, där man lagar mat, äter och umgås. På fest är det oftast som roligast i köket. Därför är ett nytt kök ett säkert sätt att göra ditt hem mer attraktivt och ett säkert sätt att höja dess värde. Våra erfarna och kompetenta hantverkare har alla de kunskaper som behövs för att förnya ett kök. På det sättet kan vi genomföra det som en totalentreprenad. Rörläggningplattsättningsnickerier och praktisk belysning – hos Martinez Totalentreprenad i Göteborg får du hela paketet. Sugen på ett nytt, fräscht kök? Hör av dig till oss, du kommer inte att bli besviken!