Martinez Totalentreprenad

Kakel

Skickliga plattsättare

Våra kompetenta och erfarna hantverkare kan sätta plattor och kakel i både kök och badrum. Båda uppdragen kräver stor kunskap erfarenhet av plattsättaren. Allt från det viktiga grundarbetet, till spackling, mätning, silikonfogning och den slutgiltiga tvättningen. Hela processen måste genomföras på ett korrekt sätt, annars finns risken för fuktskador i framtiden. Anlitar du oss på Martinez Totalentreprenad så kommer du att slippa ovälkomna problem och kostnader orsakade av fukt.

Eftersom vi genomför alla projekt som totalentreprenad så kan vi vara med hela vägen när vi sätter plattor i ditt kök eller badrum. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök för att kolla vad som behövs göras i just ditt hem. Vi kan också hjälpa dig med tips om vilka plattor som kan passa bra hos just dig. Kakel och klinkers finns i idag i ett stort antal olika färger och former. Vi har god koll på vad som finns på marknaden och vi vet hur man ska sätta de olika typerna för att det ska bli jämnt och snyggt.

Du kommer givetvis att ha sista ordet om hur plattorna i ditt kök eller badrum kommer att se ut. Vi är lyssnande och flexibla och kommer inte att lämna arbetsplatsen förrän arbetet är utfört på ett tillfredsställande sätt.

Kakel med totalentreprenad

Vi är behöriga enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV). Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och självklart avdragsgilla enligt ROT.