Martinez Totalentreprenad

Badrumsrenovering

Renovera ditt badrum med hjälp av ett proffs!

Sugen på ett nytt och fräscht badrum? Martinez Totalentreprenad AB har genomfört många badrumsrenoveringar i Göteborg genom åren. Våra hantverkare är specialister på allt som krävs för att få bästa möjliga resultat. Plattsättning, tätskikt och rörläggning, vi ser alltid till att blir rätt utfört.

Vi hjälper dig att få ditt drömbadrum, till mycket konkurrenskraftiga priser dessutom. När ett badrum ska renoveras så är det många detaljer som måste tänkas igenom ordentligt. Att välja kakel är självklart centralt för utseendet och trivseln, men lika viktigt är det att genomföra ett ordentligt grundarbete. Ingen vill drabbas av kostsamma fuktskador i framtiden. Om du låter oss genomföra din badrumsrenovering så kan vi garantera att grunden kommer att tåla fukten i badrummet.

Skräddarsytt badrum enligt dina önskemål

Anlitar du oss så får du stora möjligheter att utforma ett badrum efter dina önskemål. Kakel och plattor finns i massor av snygga färger och mönster. Vill du ha golvvärme i badrummet så ordnar vi det också. Det ger en skön känsla under fötterna! Vi kan hjälpa dig både med val och installation av toalettstol, handdukstork och den alltid så viktiga belysningen.

Om du väljer oss på Martinez så kan vi renovera ditt badrum som totalentreprenad. Våra kompetenta rörmokare ordnar VVS-arbetet och vi har även duktiga plattsättare och elinstallatörer. Väljer du oss får du en enda kontaktpunkt och löpande uppdateringar under arbetets gång. Så får du en smidig badrumsrenovering som utförs inom avtalad tid och till avtalat pris.

Vill du att ditt badrum ska bli en mysig oas mitt i en stressig vardag? Vänd dig till oss på Martinez Totalentreprenad så hjälper vi dig!